Potrebno je da instalirate Flash Player.
Ovaj tekst se ovde nalazi umesto Flash sadržaja.
Ukoliko ne želite sad da instalirate Flash Player i ne želite da gledate ovaj tekst kliknite ovde
 
naš iskusni tim
profesionalizam na svakodnevnoj osnovi
Dođite da se upoznamo za Vas ćemo izvršiti prezentaciju naših proizvoda
staro za novo !

vršimo zamenu starih

vaga uz doplatu.

kontaktirajte nas za detalje

pošaljite nam e-mail

sa podacima

antikviteti
vršimo kupovinu i prodaju antikvitetnih vaga kao i prodaju polovnih i repariranih vaga

Izjava o privatnosti

 

Mi držimo do Vaše privatnosti. Vaša privatnost je važna i stoga smo osmislili sledeću Deklaraciju o privatnosti i sigurnosti, da bismo Vas obavestili koje informacije prikupljamo prilikom Vaše posete našeg sajta, zašto ih prikupljamo i čemu to služi. Ova Deklaracija o privatnosti i sigurnosti se takođe odnosi na naša pravila o sigurnosti podataka, mogućnosti da pristupite i kontrolišete svaku informaciju o ličnoj identifikaciji koju ste nam pružili, kao i druge elemente. Ova Deklaracija o privatnosti i sigurnosti se upravlja prema našim Pravilima i Uslovima. Mi možemo periodično unositi izmene u Deklaraciju Pravila i Uslova, što uključuje i ovu stranicu. Vaša je odgovornost da često proveravate ovu Deklaraciju o privatnosti i sigurnosti i da se informišete o promenama.

Mi ove informacije koristimo da dopunimo i pomognemo Vašu kupovinu i korišćenje usluga sajt-a, za internu upotrebu i zbog usaglašavanja sa zakonom. Ove informacije su dostupne našem personalu i trećim licima uključenim u obavljanje Vaše transakcije, isporuku Vaše narudžbine ili u smislu podrške Vašem korišćenju usluga sajta.

Mi od Vas tražimo Vašu e-mail adresu, ili druge informacije potrebne da bismo Vas kontaktirali on-line. Mi to upotrebljavamo da bismo izvršili i podržali vašu kupovinu i korišćenje usluga sajt-a, kao i da bismo zadovoljili sve zakonske norme, da bismo odgovorili na bilo koje pitanje koje biste nam Vi postavili i da bismo Vam pružili sve informacije o posebnim mogućnostima koje se mogu pojaviti u sajt-u ukoliko ste se opredelili za ovu uslugu prilikom upisa.


Ove informacije su dostupne našem personalu i trećim licima uključenim u izvršenje Vaše narudžbine ili podršku Vašem korišćenju usluga sajt-a.


Mi prikupljamo i druge informacije od Vas. Kada koristite usluge sajt-a, mi prikupljamo lične informacije o Vama kao što je to niže opisano.Kasnije možete pristupiti ovim informacijama, izmeniti ih, ili ih u potpunosti izbrisati.Zato Vam preporučujemo da je često posećujete.

Ukoliko imate pitanja o privatnosti vezana za e-sajt, molimo pošaljite e-mail.

   
 
Glavna stranica
Mapa sajta
Kontakt
Izjava o privatnosti
O nama
Naša ponuda
 
   
    Izrada sajta - postanite vidljivi