Potrebno je da instalirate Flash Player.
Ovaj tekst se ovde nalazi umesto Flash sadržaja.
Ukoliko ne želite sad da instalirate Flash Player i ne želite da gledate ovaj tekst kliknite ovde
 
naš iskusni tim
profesionalizam na svakodnevnoj osnovi
Dođite da se upoznamo za Vas ćemo izvršiti prezentaciju naših proizvoda
staro za novo !

vršimo zamenu starih

vaga uz doplatu.

kontaktirajte nas za detalje

pošaljite nam e-mail

sa podacima

antikviteti
vršimo kupovinu i prodaju antikvitetnih vaga kao i prodaju polovnih i repariranih vaga
Skladišne vage SV
 
 
Ova vaga je namenjena tacnom merenju tereta u magacinima, proizvodnji, i posto je trgovacke klase tacnosti III - zigosana za javni promet moze se koristiti kao ulazno-izlazna vaga u prodavnicama. Merna naprava je pocinkovana poluga sa pomicnim tegom. Platforma vage, kuciste, kao i ostali delovi su od kvalitetnog celicnog lima, zasticeni sa dva sloja zastitne farbe. Svi nozevi i lezista su od visokokvalitetnih termicki obradjenih celika, sto garantuje pouzdanost merenja. Zbog niske izvedbe stona verzija predvidjena je da se postavi na sto ili postolje.
 
           
 
Vaga je namenjena upotrebi u magacinima i skladistima materijala i pogodna je kako za smestaj u jame tako i za upotrebu van njih. Vaga je potpuno metalne konstrukcije i konstruisana je tako da ima minimalan broj elemenata poluznog mehanizma jako dimenzionisanih kao i most-platformu koja ima dva poduzna nosaca INP 16 i koja je pokrivena limom. Platforma se oslanja na poluge ispod nje preko pokretnih lezista sa kuglama, a oslona mesta su namerno postavljena na same krajeve mosta tako da kod smestaja vage u jamu i koriscenje kolica sa dve osovine da se obezbedi apsolutna stabilnost mosta prema izdizanju. Ram vage je od jakih UNP profila potpuno je cetvrtastog oblika i to mu daje maksimalnu krutost i sigurnost na promene oblika kod prenosa vage. Svi nozevi na krajnjim tackama saonica su radi lakseg podesavanja demontazni i podesljivi. Merna naprava je poluga sa pomicnim tegom bez mogucnosti otkucavanja rezultata merenja. Radi zastite od korozije poluga je elektroliticki pocinkovana. Servisiranje i odrzavanje: Zbog cvrstoce svoje konstrukcije i relativno jednostavnog i predimenzionisanog sistema poluga ova vaga ne zahteva neko posebno odrzavanje i ne postoje specijalni zahtevi po tom pitanju. Povremena zamena nozeva i lezista je olaksana time Sto su isti lako zamenjivi bez plasticne deformacije poluga (pricvrsceni su zavrtnjima). Minimalno odrzavanje kod redovne kontrole kao i malo paznje kod upotrebe obezbedice dug vek ovog merila. Opcija: Ugradnja mernog instrumenta i mogucnost digitalnog ocitavanja.
   
 
   
 
 
 
 

Vage su namenjene za merenje raznih komadnih materijala - pojedinačnih i zbirnih (kutije, sanduci, vreće i dr.) Izrađene su od kvalitetnih profilisanih limova, što osigurava njihovu krutost i stabilnost. Elementi prenosnih odnosa izrađeni su od najkvalitetnijih čelika koji zadovoljavaju propise Zavoda za mere i dragocene metale. Vaga je u potpunosti zaštićena od atmosferskih uticaja površinskom zaštitom.

 

 

 

 
Tip vage nosivost/podela opseg merenja (kg) veličina mosta

SV1

100kg/100g

2kg do 100kg

520x640

SV2
200kg/100g
2kg do 200kg
600x800
SV3
300kg/100g
2kg do 300kg
710x850
SV5
500kg/100g
4kg do 500kg
750x880
SV10
1000kg/500g
10kg do 1000kg
850x945
SV20
2000kg/1000g
20kg do 2000kg
1250x1200
 
   
 
Glavna stranica
Mapa sajta
Kontakt
Izjava o privatnosti
O nama
Naša ponuda
 
   
    Izrada sajta - postanite vidljivi